Новини

Підтримка призначена для областей, які найбільше постраждали від військової агресії РФ. Запрошуємо до конкурсу громади з Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Сумської, Чернігівської та Київської областей, які вже впровадили в себе систему енергетичного менеджменту (СЕМ) та хочуть реалізувати енергоефективні проєкти в комунальних будівлях (школах, дитячих садках, лікарнях) або на обʼєктах комунальної критичної інфраструктури.

Французька гуманітарна організація ACTED запрошує жіночі та інші громадські організації, спілки, благодійні фонди, комунальні і державні установи, до участі в проєкті «Центр денного догляду» в рамках Програми «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗШИРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ» (SEED), направленої на підтримку економічного розвитку жінок, розширення можливостей для зайнятості та підприємництва, відновлення та створення нових джерел доходу.

З 2024 року всі українські громади мають право брати участь в Програмі Interreg Europe 2021-2027.

Це оголошення має на меті надати інформацію неурядовим організаціям щодо конкурсу пропозицій, оголошеного Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні у сфері сприяння наданню соціальних послуг на рівні територіальних громад шляхом посилення їх спроможності надавати якісні соціальні послуги з урахуванням гендерних підходів та соціально-економічного впливу війни на місцеві громади, та надати пояснення стосовно процедури подання проєктних пропозицій.

Гранти доступні для ветеранів та їхніх дружин/чоловіків для створення або розвитку ветеранського бізнесу. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес всім, хто має план, необхідні навички та бажання.

Запрошуємо прикордонні територіальні громади Чернігівщини отримати можливість облаштування публічних просторів. Її надає команда громадської організації Агенція міських ініціатив / АМІ.

У рамках конкурсу «Посилення українських голосів задля міжнародної підтримки України» будуть підтримані проєкти, які передбачатимуть, зокрема, поширення українських історій національного опору російській агресії, розвінчування російської дезінформації, підвищення базових знань про Україну, її історію та культуру, як частини європейської спільноти, а також обізнаності із потенційними вигодами інтеграції України для майбутнього самого ЄС. Перевага надаватиметься проєктам, які будуть реалізовані у партнерстві та співпраці з європейськими колегами. 

Цей конкурс орієнтований на підтримку ветеранських організацій, які, разом зі своїми спільнотами та місцевими громадами, прокладають шлях до української перемоги.

Програма USAID «Мріємо та діємо», яку виконує IREX оголошує грантовий конкурс «Сміливі ідеї».

Отримай до 80 000 дол США на реалізацію новаторських ідей. 

 

До уваги середніх та великих підприємств: нова грантова програма від Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесу”.

Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (раніше знаний як Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»), у партнерстві з Міністерством економіки України, оголошує Запит на отримання концепцій використання грантових коштів (Request for Concepts) від українських підприємств, які потребують підтримки для забезпечення зростання бізнесу, зокрема для збільшення продажів, нарощування експорту та створення нових робочих місць.

1 2 3 4 5 6 7 ...17 18 >