Українсько-іспанський бізнес-форум
Дата: 14.02.2015

     00000isp

      10 лютого в місті Києві відбувся Українсько-іспанський бізнес-форум,  покликаний надати імпульсу торговельним 

00000i4зв’язкам та інвестиційному співробітництву між двома країнами.

Захід зібрав представників відомих компаній та підприємств ключових секторів економіки обох країн - енергетичного, транспортного та інфраструктурного.

       Учасників форуму привітали Міністр фінансів України Наталія Яресько та Міністр закордонних справ і співробітництва Іспанії Хосе Мануель Гарсія-Маргальо. 

    00000i2Так, у своєму слові Наталія Яресько зазначила, що наразі інвестори можуть скористатися вигідною ціною на українські активи; підвищенням конкурентоздатності українських товарів за кордоном через зміну валютного курсу, високоосвіченими українськими кадрами тощо. Не менш важливий фактор - це зона вільної торгівлі між Україною та ЄС, у рамках якої Брюссель надав Україні преференційний режим в односторонньому форматі.00000i3

   В свою чергу, Хосе Мануель Гарсія-Margallo зазначив важливість для іспанських фінансистів інвестувати в проекти в Україні на державному та приватному рівнях.

    Після офіційної частини заходу запрошені мали можливість приєднатися до серії B2B зустрічей та безпосередньо поспілкуватися про перспективи співробітництва з закордонними партнерами.

     Джерело

00000isp2

Пропонуємо до уваги підприємств області комерційні пропозиції іспанських компаній, щодо закупівель одягу та напоїв.