Зустріч з представниками Норвезько-української торгової палати
Дата: 15.05.2015

15e9c89bae43886855084f900b00aceaimg_000615 травня 2015 року в приміщенні ресторанного комплексу «RiverSide» відбулася зустріч з представниками Норвезько-української торгової палати (НУТР). Участь у зустрічі взяли представники органів державної влади, Чернігівської РТПП, провідні підприємства агропромислового комплексу Чернігівської області. У свою чергу зі сторони НУТР були присутні менеджери Торгової палати, координатор з питань бізнесу та торгівлі Посольства Норвегії в Україні та учасники програми «Молоді підприємці: Норвезько-український бізнес розвиток».

img_0015Під час першої частини зустрічі представники Чернігівської ОДА розповіли присутнім про стан зовнішньоекономічної діяльності регіону та провели презентацію експортного потенціалу Чернігівської області.

img_0030У свою чергу, представники Норвезько-української ТП розповіли про свою діяльність, окремо зупинилися на аспектах експорту аграрної продукції до Норвегії та презентували програму «Молоді підприємці: Норвезько-український бізнес розвиток»

З презентаціями своєї діяльності виступили ТОВ ПВКФ «Сяйво», ТОВ «Форсаж», Чернігівське обласне управління лісового та мисливського господарства, ПП Агрофірма «Надія», ПАТ «Ніжинський жиркомбінат», ТОВ «Козацьке», Агрофірма «Іванівка А.Г.», ФСГ «Золотий Пармен», ФГ «Сад Ларченка», Приватно-орендне підприємство імені Герасименка, Приватне підприємство «Левона С»,ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ», ТОВ «Лагрос», ПрАТ«Насіння Чернігівщини».

Також присутні ознайомилися з презентацією, присвяченою діяльності Чернігівської РТПП.

Друга частина заходу була присвячена безпосередньо бізнес переговорам, протягом яких чернігівські підприємці мали змогу налагодити контакти з представниками Програми та домовитися про подальше співробітництво. Учасники Програми також презентували свій досвід виходу на міжнародні ринки, поділилися результатами, здобутими на цьому шляху.

img_0031.[1]

 img_0043