Міжнародний форум з морського туризму Posidonia-2015
Дата: 13.05.2015

posidoniantourist_02-660x35026-27 травня 2015 року в м.Афіни (Греція) відбудеться Міжнародний форум з морського туризму Posidonia-2015.

882_cruise_update_06_06_panel_bЗахід буде складатися із спеціалізованих сесій, присвячених розвитку морського круїзного бізнесу, крейсерського і вітрильного спорту, а також прибережного судноплавства. Серед інших питань будуть також обговорюватися стратегії зростання круїзного ринку і попиту в регіоні Східного Середземномор’я та його впливу на загальноєвропейську економіку, планування маршрутів, розробка нових пунктів призначення, інновації в екскурсійних берегових програмах, круїз-маркетинг і продажі, альтернативна власність та управління портовим господарством, розвиток портової інфраструктури та нове покоління круїзних кораблів, берегові екскурсії та розробка берегових екскурсійних програм, питання ціноутворення і рентабельності.

Головною особливістю Морського туристичного форуму Posidonia-2015 буде збільшений виставковий простір. Виставка також стане платформою для представлення презентацій портів і нових туристичних напрямків, готелів і курортів, аеропортів, постачальників туристичних послуг, компаній технічної підтримки, видавців, впровадження нових технологій, яхт-менеджерів і брокерів, дизайнерів яхтових інтер’єрів з метою презентації відповідних бізнес-пропозицій та вибору потенційних партнерів.

Форум також передбачає можливість проведення двосторонніх переговорів (В2В) та включатиме проведення вперше виставки продуктового забезпечення круїзних суден – «European F&B Cruise Ship Supply Industry».

Більш детально на офіційному сайті http://www.posidoniaseatourism.com/