Новини підприємств області
Дата: 07.05.2015

logoПродукція бренду Ніжин з’явилася на острові Кіпр. Торговий дім «Ніжин» почав поставляти свою продукцію в Республіку Кіпр. Великий міжнародний дистриб’ютор вибрав для кіпрського ринку ніжинські огірки, помідори черрі, лечо, ікру кабачкову та баклажанну, квасолю «Любительську», рататуй, рагу, соте, баклажани.

Детальніше тут 


logo.[8]За результатами безкоштовного ранжування всіх суб’єктів України за 2014 рік ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» увійшло в число номінантів рейтингу «Краще підприємство країни 2014». Показник підприємства є одним з найкращих серед конкурентів.

Детальніше тут 


logoТОВ «ПЕТ Технолоджіс Україна» відкрили нову виробничу базу. Це 4500 кв. метрів, на яких розмістилися всі ділянки, необхідні для швидкого, якісного процесу зборки та сервісу видувного обладнання.

Детальніше тут 


logo2.[1]У 2015 році фабрика «Берегиня» святкує своє 70-річчя. Фабрика «Берегиня» є лідером з виробництва дитячого шкіряного та текстильного взуття серед вітчизняних виробників. Фірмовий знак фабрики – гарантія високої споживчої якості всього асортименту.

Детальніше тут 


logo.[11]ТОВ «Завод «Пожспецмаш» взяв участь у 4-й Міжнародній виставці «Захист, безпека та авіація», яка проходила в м.Багдад (Ірак). В рамках цієї виставки підприємство на виставкових стендах представило протипожежну, сільськогосподарську та спеціалізовану техніку.

Детальніше тут 

 


regmikВийшло оновлення додатку РегМік 1.97 для IOS. 

Що нового у версії 1.97:

- можна додавати продукти, які Вам подобаються, до списку вибраного; 

- на сторінці кожного продукту з описом є кнопка для додавання/видалення продукту в/з список(a) обраного; 

- перейшовши до списку вибраного Ви можете управляти доданими продуктами (видаляти, змінювати порядок); 

- інші поправки.

Детальніше тут