До уваги агропромислових підприємств області!
Дата: 13.05.2015

00000norway15 травня 2015 року о 10:00 відбудеться зустріч з представниками Норвезько-української торгової палати (НУТП).

Підприємства області дізнаються про бізнес-освітню програму "Молоді підприємці: Норвезько-український бізнес розвиток", а також матимуть реальну можливість презентувати свою продукцію та налагодити бізнес контакти з норвезькою стороною щодо експорту продукції в Норвегію.

Чекаємо на представників аграрного сектору економіки регіону по таким видам сільськогосподарської продукції: насіння соняшнику, насіння льону, яблука та яблучний концентрат, чорниця, журавлина, малина.

Кожне підприємство матиме можливість провести свою власну презентацію (до 5 хвилин), в якій розкаже про свій профіль, досвід роботи в сфері зовнішньоекономічної діяльності, готовність експортувати продукцію, наявність сертифікатів якості та безпечності харчових продуктів, готовність до кооперації тощо.

Участь у зустрічі безкоштовна!

До відома

Норвезько-українська торгова палата (НУТП) є неурядової організацією заснованою у 2008 році в м.Осло (Королівство Норвегія) норвезькими компаніями для розвитку та пожвавлення двосторонніх бізнес відносин між Україною та Норвегією. 

Місце проведення зустрічі:  ресторанний комплекс «RiverSide»  (м.Чернігів, вул. Шевченко, 105, за Парк-готелем «Чернігів»). 

Для реєстрації у заході просимо надсилати свої дані, а також презентаційні матеріали ( 3-5 слайдів PowerPoint, текст Arial, фото продукції, підприємства) на електронну адресу uzez_cg@ukr.netharchova@mail.ru

Довідки за телефонами (0462) 674-656, 77-44-88 

Реєстраційна форма