Національна конференція «Розвиток і державна підтримка підприємництва: реальний стан, політичні декларації та законодавче забезпечення»
Дата: 30.04.2015

aidПроект USAID «Впевнений бізнес — заможна громада», що впроваджується Центром міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ), запрошує взяти участь у роботі Національної конференції «Розвиток і державна підтримка підприємництва: реальний стан, політичні декларації та законодавче забезпечення».

Очікується, що участь у конференції візьмуть близько 150 осіб: представники бізнес-об’єднань, державних органів влади та органів місцевого самоврядування, експерти провідних українських і міжнародних аналітичних центрів.

Конференція має на меті обговорення основних тенденцій розвитку сектору МСП в Україні, що ґрунтуються на офіційних даних та результатах незалежних досліджень, а також реальної ситуації щодо впровадження Верховною Радою України та Кабінетом Міністрів України пріоритетів розвитку підприємництва.

Для реєстрації у заході перейдіть за посиланням 

Після того, як Ви зареєструєтесь, Вам має надійде підтвердження, яке необхідно роздрукувати та надати під час реєстрації у якості учасника в день прибуття на конференцію 14 або 15 травня 2015.

Реєстрація закінчується о 14.00 год. 12.05.15 року!

Увага!

Проїзд зареєстрованим учасникам з регіонів буде компенсовано на підставі пред’явлення квитків на проїзд залізничним транспортом (купе, плацкарт) або рейсовими автобусами. Учасників з інших міст, які потребують поселення у м. Києві, просимо зареєструватися не пізніше 12 травня 2015 року та звернутись до організаторів заходу (Ірини Криворучко, ел. адреса: ikryvoruchko@cipe.org).

Місце проведення:

Конгрес-хол готелю “КОСМОПОЛІТъ” адреса:

м. Київ, вул. В. Гетьмана, 6

(ТРЦ “Більшовик”), 5-й поверх

Найближча станція метро — Шулявська