Тренінг для підприємців "Інвестиційні проекти. Фонди ЄС"
Дата: 07.04.2015

businessweek21-23 травня 2015 в Києві планується проведення триденного тренінгу для підприємців "Інвестиційні проекти. Фонди ЄС". Його мета - повною мірою ознайомити підприємців з доступними можливостями пошуку дофінансування для підприємств, а також - навчити складати інвестиційні заявки в Європейські фонди.

Цільова група проекту: власники, керівники та працівники малого та середнього бізнесу (МСП), представники сфери фінансового та юридичного консалтингу, зацікавлені в залученні інвестицій з фондів ЄС на ведення і розвиток своєї діяльності, інші зацікавлені особи.

Тренерська група:

Микола Смолінський - президент CEASC, консультант з написання проектів до Європейських структурних фондів.

Томаш Яніак - юрист і економіст (МВА), експерт з пошуку фінансових ресурсів та управління проектами для сектора малих і середніх підприємств (МСП), фахівець з освітніх та інвестиційних проектів. Має великий досвід у сфері консалтингу з фінансування інвестиційних проектів та з розвитку міжнародного бізнесу на території Польщі, м. Лодзь (Польща)

Маркус Еропулос - експерт з фінансового аналізу, написання, управлінню та звітності інвестиційних проектів, Лодзь (Польща)

Тематика тренінгу 

  • Європейські фонди для фірм на 2014-2020 роки
  • Інвестиційні проекти: алгоритм підготовки, аналіз можливих джерел фінансування, алгоритм аплікації
  • Фінансовий аналіз проекту
  • Підготовка проектної документації - крок за кроком
  • Звіт по проекту

Контактна особа - Ольга Поліщук, +380932109342, +380953242955, ceasc.lodz@gmail.com