Міжнародна конференція на тему “Перспективні ринки економічного співробітництва для розвитку національної економіки України”
Дата: 03.04.2015

image00129 квітня 2015 року під патронатом ICC Ukraine та Громадської ради при МЗС України відбудеться Міжнародна конференція на тему “Перспективні ринки економічного співробітництва для розвитку національної економіки України”.

Учасники матимуть можливість заслухати доповіді: Презентація проекту Концепції “Збільшення експорту та страхування українських товарів”, Українсько-арабська ділова рада як ефективний інструмент для розвитку економічного співробітництва між Україною та Арабським світом (УАДС), Українсько-арабське економічне співробітництво: сьогодення і майбутнє, Можливі спільні українсько-арабські проекти їх роль у розвитку економічної інтеграції, Україна-Африка: стан економічних відносин та перспективи їх розвитку у рамках сучасних тенденцій світової економіки, Південна Африканська Республіка - стратегічна платформа розширення економічного співробітництва з країнами Африки, Розвиток інвестиційного співробітництва між Україною та ПАР, питання міжнародної кооперації у високотехнологічних галузях, Стан торговельно-економічного співробітництва між Україною та країнами Латинської Америки, Україна та Північна Америка – перспективи співробітництва та можливі форми його реалізації та інші.

Програма заходу

Реєстраційна форма для участі

Місце проведення: приміщення Великої конференц-зали Національної академії наук України за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55, 2-й поверх.

Контактні особи:

- віце-президент Гресь І.Б., контактний телефон (044) 272-64-06, grib@iccua.org

- заступник віце-президента Малик Т.М., (044) 279-70-08, impex@iccua.org

- помічник заступника генерального секретаря Кочубей О.О.,  (044) 279-70-08, lelouch.lamb@gmail.com