Комерційна пропозиція
Дата: 01.04.2015

flagofkatarКатар

gde-kupit-stroitelnye-materialy_1Компанія “MBF solution” (входить до групи компаній “MBF”, що належить шейху Мохамеду бін Фахду Аль Тані) зацікавлена у встановленні ділових контактів з українськими підприємствами, які спеціалізуються на виготовленні будівельних матеріалів, різноманітного обладнання для офісних і санітарних приміщень, автоматичних промислових дверей та виявляють інтерес до входження на катарський ринок.

Керівництво компанії може розглянути різні варіанти співпраці, у т. ч. щодо сприяння у організації бізнесу на території Катару. Крім того, “MBF” зацікавлена у пошуку потенційних партнерів в Україні, що займаються виробництвом та реалізацією різних видів мінеральних добрив.

Основними сферами діяльності компанії є торгівля промисловими товарами, постачання офісного та банківського обладнання, менеджмент офісних та житлових будинків.

Контактні дані: P.O. Box 5161, Doha, Qatar, Tel. +974 44882448, Fax.+974 44882447, E-mail: info@mbf-solutions.com.qa

1.04.2015

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.