Фінальний захід у рамках програми «Stronger Together: Doing business in EU»
Дата: 30.03.2015

00000emblУ квітні завершено програму семінарів «EUROбізнес. Вихід на ринок ЄС» інформаційної кампанії «Сильніші разом!», що пройшли у Києві, Львові та Дніпропетровську. 3 квітня відбудеться фінальний захід у рамках цієї навчально-консультаційної програми.

Під час заходу будуть представлені кейси невеликих українських компаній, які вже успішно працюють на ринку ЄС. Спеціально для цього своїми експортними історіями успіху поділяться герої публікацій на Європейській правді – декілька представників малого і середнього бізнесу. Вони зможуть надати практичні поради по виходу на ринок Європейського Союзу, розкажуть про «підводні камені» та дадуть відповіді на Ваші запитання.

Також на фінальному заході будуть представлені компанії-переможці конкурсу в рамках проекту по виходу на ринки ЄС у партнерстві з академічним директором Hanken&SSE (Фінляндія) економіки Петером Зашевом:
- ІТ-компанія JBS (Київ)
- компанія дитячого одягу «Зіронька» (Дніпропетровськ)
- кондитерська компанія «Шокобум» (Львів)
- компанія «Приправка» (Харків)

Крім того, для бізнесу буде презентований спеціальний сайт для допомоги українському бізнесу в експорті своєї продукції на ринок ЄС.

Місце проведення – Единбурзька бізнес-школа (вул. Новостянтинівська, 13/10)
Початок о 18:00
Формат – відкрита дискусія, запитання-відповіді.

Деталі та реєстрація