Асоціація на старті: як підготуватись до нових взаємин з ЄС?
Дата: 01.04.2015

0000000090898ukraine_eu2-3 квітня 2015 року у Чернігові та Ніжині відбудуться круглі столи на тему «Асоціація на старті: як підготуватись до нових взаємин з ЄС?», які організовують Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного співробітництва (ІЄАС).

Захід буде присвячено практичному впровадженню Угоди про асоціацію та економічним викликам зони вільної торгівлі із ЄС.

Найкраще поінформовані українські експерти з міжнародних відносин, права та економіки оцінять вплив Угоди про асоціацію на Україну. У секції «Cхідний кордон Європи: перспективи відносин між Україною та ЄС» науковий директор ІЄАС Олександр Сушко, політичний експерт ІЄАС Володимир Горбач та експерт з європейської інтеграції Денис Черніков окреслять політичні виклики для України у найближчий рік. Почесний гість, Народний депутат Борис Тарасюк, розкаже про безпекові виклики для країн Східного партнерства та перспективи співпраці із НАТО.

У другій секції «Як підготуватись до впровадження зони вільної торгівлі з ЄС: економічний та інституційний виміри» йтиметься про те, які конкретні кроки можуть зробити місцеві підприємства для ефективного та безболісного вступу України до зони вільної торгівлі з ЄС 1 січня 2016 року, про що говоритимуть експерти з міжнародного права та економіки Роберт Хорольський та Ангела Бочі.

Запрошуються до участі представники громадянського суспільства, ЗМІ, бізнесу, місцевих органів державної влади!

2 квітня круглий стіл відбудеться в приміщенні Чернігівської обласної ради за адресою пр. Миру 43, з 12.00 до 17.00.
3 квітня круглий стіл проводитиметься в приміщенні Ніжинської міської ради за адресою пл. І. Франка, 1, з 12.00 до 16.30. Просимо приходити заздалегідь для реєстрації.

Контакти для акредитації: ieac.office@gmail.com, +38(044)238-68-43

Джерело