Міжнародний бізнес-форум SUBF 2015
Дата: 03.03.2015

00000forum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному Бізнес Форумі SUBF 2015, який пройде 20-23 квітня 2015 в місті Кошице (Словаччина). SUBF 2015 - це словацько-український (тобто організований представниками 2-х країн - вперше в історії!) міжнародний (тобто за участю інших країн Євросоюзу і не тільки) бізнес форум. 

Запланований наступний формат заходу:

  • пленарна частина - виступ гостей рівня урядів країн учасників; переговори у форматі Be2Be (учасники форуму реєструються заздалегідь і можуть, як заздалегідь призначати собі переговори з важливими для них зареєстрованими учасниками, так і самі стати об'єктом запиту переговорів) - вкрай ефективний засіб, що гарантує корисні контакти за графіком, широко застосовується в Європі на форумах і подібних подіях;
  • експозиція компаній-учасників;
  • тематичні та презентаційні конференції;
  • бізнес ланчі, банкет.

До форуму буде випущений каталог учасників.

Протягом ділової поїздки учасники від України зможуть:

- Знайти замовників, партнерів для продукції і послуг в країнах ЄС, розширити зв'язки, диверсифікувати ринки збуту, відкоригувати лінійку своєї продукції, зберегти і примножити виробничі потужності, штат, збільшити впізнаваність компанії і підкріпити її імідж.
- Залучити інвестиції.
- Знайти шляхи залучення коштів Європейських фондів.
- Побачити нові можливості, вирішити проблеми, в т. ч. які здавалися складними: сертифікація, переоснащення, стандартизація і вихід на ринки ЄС.
- Оновити інформацію про ринки.
- Продемонструвати досягнення Вашого підприємства, презентувати нову продукцію, послуги.
- Відкрити для себе Європейський Союз.
- Познайомитися зі Словаччиною.

Попередня програма Форуму

Заявка на участь у Форумі

Місце проведення: «Культурпарк Кошице», Кошице, Словаччина

Організатори в Україні: компанія «Кратос», 50000, Кривий Ріг, пр. К. Маркса 30: expo@kratos.net.ua , www.kratos.net.ua , тел. (044) 2090711, (067) 5539901, (095) 8148007;
факс: (056) 409-30-30, (0564) 92-32-43, 92-32-37, 90-21-30

Додатково: компанія «Кратос» пропонує візову підтримку, туристичну програму і сервіс для бажаючих; бронювання готелів без націнки; трансфер - автобуси з Ужгорода та спрощена процедура на кордоні, в проекті - організація авіарейсу - чартеру з України; презентації можливостей оренди, купівлі нерухомості для бізнесу (офіси, виробництва, магазини, склади та ін.), відкриття нових господарюючих суб'єктів або представництв, спільних підприємств, оподаткування, реєстрація, банкінг; шопінг; продовження поїздки у відпустку з урахуванням наступних травневих свят.