Робимо бізнес з США
Дата: 26.02.2015

   00000aksДо уваги підприємств, зацікавлених в налагодженні ділових контактів з американськими компаніями та організаціями, інформація про Американську Комерційну Службу - представника Департаменту Торгівлі США, що має статус Міністерства Уряду США.

    Мета діяльності відповідної Служби – допомагати американським компаніям виявляти ділові можливості в Україні та сприяти поширенню співробітництва між українськими та американськими діловими колами.

   Як підрозділ Міністерства торгівлі США, Американська Комерційна Служба діє в якості глобальної мережі з більш ніж 70 територіальних відділень у Сполучених Штатах. Представництва Комерційної Служби розташовані в 69 найбільших країнах світу при Посольствах та Консульствах США за кордоном та діють з метою сприяння експорту американських товарів та послуг.

    Пропонуємо Вам ознайомитися з переліком послуг Американської Комерційної Служби, які можуть бути корисні для пошуку американського ділового партнера, якісних американських товарів, обладнання або послуг. 

Послуги Комерційної служби США для українських компаній

Знайти найкращих американських постачальників для української компанії.

Американські підприємства є постачальниками якісних інноваційних товарів і послуг світового класу. Комерційна служба США в Україні допоможе компаніям знайти американські продукти, послуги та бізнес-партнерів; зустрітися з постачальниками і партнерами особисто; відвідати виставки, в яких приймають участь тисячі американських компаній. Якщо компанія вперше імпортує із Сполучених Штатів або вже знайшла американських постачальників Служба пропонує свій досвід для пошуку вигідних можливостей.

Міжнародні виставки

Служба може зв'язати Вас з американськими компаніями, що виставляються на виставках в Україні. З послугою пошуку бізнес партнерів, Служба також допомагає організувати особисті зустрічі або відео-конференції з попередньо відібраними постачальниками із США.

Виставки в США

З послугою “Міжнародний Покупець”, Ви відвідаєте основні виставки в США з різних галузей, щоб зустрітися з попередньо відібраними постачальниками із США. Від логістики подорожі до призначення зустрічей та бізнес-консультування на місці - Служба прагне допомогти Вам оптимізувати Ваш досвід відвідування виставки

Пошук американського постачальника

Служба допоможе Вам знайти американську продукцію, послуги та партнерів, які підходять для вашого бізнесу, незалежно від того, хто розпочинає пошук – Ви або наші американські клієнти. Каталоги постачальників дають інформацію про американські компанії, які шукають покупців, партнерів, агентів та дистриб'юторів.

Служба запрошує українські компанії дізнатися про сьогоденні та майбутні ділові пропозиції від американських компаній.

Також Американська Комерційна Служба пропонує до Вашої уваги корисні інтернет сторінки для налагодження ділових контактів з американськими партнерами.