iXPOS - помічник для компаній, зацікавлених у німецькому ринку
Дата: 20.02.2015

00000ixposДо уваги підприємств, зацікавлених у пошуку ділових партнерів на ринках Німеччини, представляємо інформацію про німецький Бізнес Портал iXPOS.

iXPOS - контактна площадка, мета якої полягає в тому, щоб зробити Німеччину та її внутрішній ринок більш прозорим для іноземних компаній, зацікавлених у веденні свого бізнесу на її території.

Сайт ініційований Федеральним міністерством економіки і енергетики, оновлюється і постійно розширюється.

   На iXPOS ви можете знайти практичну інформацію про відповідних галузях у Німеччині, отримати доступ до багатьох державним установам, асоціаціям, палатам промисловості і торгівлі, посольствам та міжнародним організаціям, які співпрацюють з Німеччиною. Також iXPOS надає прямий доступ до торгового ярмарку бази даних Асоціації німецької виставкової індустрії, де можливо отримати детальну інформацію про ярмарках і виставках, що відбуваються в Німеччині і закордоном.

  iXPOS запрошує підприємства приєднатися до його інтерактивноъ бізнес-спільноти і скористатися функціями, такими як створення свого власного профілю, пошук ділових контактів, розміщення ваших запитів бізнесу, а також спілкування і взаємодія з усіма членами спільноти.