AENOR - Іспанська асоціація нормативів та сертифікації
Дата: 14.02.2015

00000aemb
Іспанська асоціація стандартизації та сертифікації - некомерційна організація, заснована в 1986 році, діяльність якої сприяє підвищенню якості та конкурентоспроможності компаній, їх продукції та послуг.
Завдяки розвитку технічних стандартів і сертифікації, AENOR допомагає поліпшити якість і конкурентоспроможність компаній та їх продуктів і послуг, тим самим допомагаючи організаціям у створенні однієї з найбільш затребуваних цінностей в умовах сучасної економіки: довіри.

00000aenor

Стандартизація: Це організація, яка несе юридичну відповідальність за розробку та розповсюдження технічних стандартів в Іспанії. Стандарти вказують, який продукт повинен бути, як повинна працювати служба, щоб це було безпечно і підходило до очікуванням споживача.

00000aen

Сертифікаціясерйозність і скрупульозність роботи визначає компанію, допомагаючи зробити сертифікати Aenor, які високо цінуються не тільки в Іспанії, але й у всьому світі.
AENOR пропонує перевірений послужний список і інформацію про стандарти і продуктів і послуг, пов'язаних з організаціями по всьому світу, виконуючи велику роботу в галузі міжнародного співробітництва.

AENOR є одним з 10 найбільш важливих сертифікаційних організацій у світі.