Візит до Чернігова делегатів Представництва Європейського Союзу в Україні
Дата: 12.02.2015

                          00000pr1

  12 лютого у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Чернігівщину відвідали делегати  Представництва Європейського Союзу в Україні -  керівник відділу преси та інформації  Юргіс Вілчінскас та організатор візиту Ольга Сушицька.

   000001541Гості зустрілися з виконуючим обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергієм Журманом. Співрозмовники обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні, можливості співпраці та кооперації у спільних проектах. Зокрема, мова йшла про проведення реформ в Україні, залучення інвестицій в область, розвиток експорту до ЄС, перші кроки децентралізації.

   Потім в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій заступник начальника управління з питань зовнішніх зносин, торгівлі та цінової політики Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Ярослав Охріменко та Директор даного Центру Володимир Бойко обговорили з делегатами

000001543

  Представництва Європейського Союзу в Україні перспективи економічного співробітництва, ознайомили з презентацією області "Чернігівщина - ваш правильний вибір", а також відбулися попередні консультації щодо проведення тематичних семінарів для експортерів області про умови виходу на європейські ринки.

    Крім того, програмою візиту передбачено зустрічі з представниками Чернігівських обласної та міської рад, студентами, молоддю та викладачами, місцевими журналістами та громадськими активістами.