Семінар EUROбізнес. Вихід на ринок ЄС
Дата: 12.02.2015

    00000embl7-8 лютого у м.Києві  відбулася завершальна сесія семінару "EUROбізнес. Вихід на ринок ЄС", спільної програми Edinburgh Business School in Ukraine, Інформаційної кампанії «Сильніші разом», за сприяння Посольства Великобританії в Україні та DYB Business Club.

00000eu9

 

 

     Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з виступами спікерів та поділитися своїм досвідом виходу на ринки ЄС.

    Дмитро Турло, бізнесмен, консультант з питань рітейлу, сертифікований міжнародний експерт з управління виробництвом і ланцюгами поставок за методикою TOC детально поінформував про те, як виглядає процес виходу на європейські рітейлові мережі.

  00000eu10 Катерина Онул - радник з харчового законодавства Міжнародної фінансової корпорації (Група Світового банку) - у своїй доповіді зупинилась на питаннях щодо системи безпечності харчових продуктів в ЄС, вимог до компаній за принципом "від лану до столу", роботи принципу простежуваності та стандартів якості в ЄС, інспекції вітчизняних заводів Європейським Союзом та отримання "єврономер"

    Експерт проекту ЄС з усунення технічних бар'єрів у торгівлі між Україною та ЄС Дмитро Луценко00000eu8 розповів про систему технічного регулювання ЄС, яка встановлює вимоги до безпечності промислової продукції в ЄС, а також про особливості будови системи технічних регламентів в ЄС та процедури оцінки відповідності (Презентація «Інформація для українських виробників стосовно технічних вимог і правил ЄС щодо окремих видів промислової продукції»).

     00000eu6Про процедуру отримання європейських сертифікатів відповідності, які визнаються нотифікованими органами сертифікації ЄС, поінформував Анатолій Гіндікін - начальник науково-технічного випробувального центру "УкрТЕСТ".

Дмитро Каневський - старший консультант Ciklum consulting, експерт із питань ефективності ІТ-рішення та бізнес-процесів - у своєму виступі зупинився на питаннях продажу

00000eu7власного ІТ-рішення на європейському ринку у максимально ефективний спосіб та ділився власним досвідом ведення переговорів з європейськими клієнтами.


Оксана Лапій
- старший менеджер групи HumanCapital компанії Ernst & Young - розповіла про тонкощі переміщення персоналу з України до країн-членів Європейського Союзу. 

 

 Джерело