В Україні хочуть ввести ліцензії на заготівлю та переробку металобрухту
Дата: 11.02.2015

  000mey2Міністерство економічного розвитку і торгівлі, якому були передані повноваження ліквідованого Міністерства промислової політики, планує ліцензувати заготівлю, переробку та металургійну переробку металобрухту кольорових і чорних металів. Відповідний проект постанови опублікований на сайті Мінекономрозвитку.

0000metal

   Згідно з пояснювальною запискою до документа, міністерство у зв'язку з отриманням нових повноважень вважає за необхідне внесення відповідних змін до переліку органів ліцензування, що затверджується постановою Кабінету Міністрів України.

  Кабінет Міністрів погодився з пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі про передачу відомству повноважень ліквідованого Міністерства промислової політики.

 Таким чином, Мінекономрозвитку буде відповідальним за регулювання промислового сектора економіки України, реалізацію програм розвитку промисловості, координацію зовнішньоекономічної діяльності (у тому числі і в оборонному комплексі), розгляд антидемпінгових та антисубсидійних скарг.

Джерело