Візит Представництва ЄС до Чернігова
Дата: 10.02.2015

4e1bbcd8-4a0e-844712 лютого 2015 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Чернігів. Саме тут відбудеться зустріч координаторів та активістів Євроклубів південних регіонів України з чернігівськими євроклубівцями та представниками ЄС.

Делегати Представництва ЄС зустрінуться зі студентами, молоддю та викладачами у Чернігівському центрі європейської інформації. Зустріч проходитиме з 14:30 до 15.30 в Чернігівському центрі європейської інформації (пр-т. Миру, 43, приміщення центру підвищення кваліфікації, аудиторія №3)

Студенти та викладачі, а також усі зацікавлені європейською тематикою, запрошуються на зустріч з дипломатами ЄС для обговорення відносин між Україною та ЄС, необхідних реформ в контексті імплементації Угоди про Асоціацію, допомоги Україні від ЄС. Також, під час зустрічі учасники дізнаються про можливості навчання і у європейських університетах та інституціях.

Також відбудеться зустріч з місцевими журналістами та громадськими активістами з 17:00 до 18.00 в Експертному клубі «Чиста політика» (вул. Полуботка, 6-А)

Представництво ЄС в Україні запрошує журналістів та громадських активістів Чернігова на зустріч з дипломатами ЄС для обговорення відносин між Україною та ЄС, імплементації Угоди про Асоціацію, підтримки роботи громадських організацій та співпраці з медіа.

Візит делегації Представництва ЄС в Україні відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та Євросоюзом.

За детальнішою інформацією про заплановані заходи звертайтеся до Ольги Гуртовенко, телефон +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.