Конкурс транскордонних грантів
Дата: 06.02.2015

000000undpФонд міжнародного розвитку ОПЕК та Програма розвитку ООН запрошують некомерційні організації з Європи, Центральної Азії, Близького Сходу та Північної Африки взяти участь у Конкурсі транскордонних грантів аби розробити та впровадити проекти з подолання спільних викликів для двох та більше регіонів.

Дві теми для розробки проектів:

1. Енергетика та водні ресурси – проекти, що будуть націлені на створення технологічних рішень для боротьби з нестачею енергії або води, полегшення доступу до них
2. Економічне управління та зайнятість населення – проекти, метою яких є створення нових робочих місць, розширення можливостей доступу молоді, жінок, людей з обмеженими можливостями до ринку праці

Мінімальна сума гранту – 20 000 дол.США, максимальна – 55 000 дол.США. Гранти надаватимуться на реалізацію проектів тривалістю від 12 місяців. Учасниками можуть бути лише некомерційні організації.

Як взяти участь у конкурсі?

Конкурс поділений на дві фази.

1) фаза «Вираження зацікавленості»

 Потенційні заявники стисло пояснюють ідею свого проекту, разом з описанням діяльності своєї організації. Вони заповнюють форму (Додаток А) та надсилають її не пізніше 30 березня 2015 року, 17:00 (GMT+2). Форма має бути надіслана разом з копією свідоцтва про реєстрацією (перекладена на англійську), де має бути вказаний некомерційний статус організації, на електронну адресу: crgrants.irh@undp.org. 

2) Фаза «Повної заявки»

Після відбору ідеї, заявники мають знайти собі партнера (мінімум одну організацію з іншого регіону). Обидві сторони разом розробляють деталізовану проектну пропозицію за формою (Додаток В  та Додаток С)

Додатково кожен зі сторін-учасників має заповнити гарантійний лист  та надіслати їх разом з копією свідоцтва про реєстрацією (перекладена на англійську). Всі документи мають бути надіслані на електронну адресу crgrants.irh@undp.org не пізніше 31 травня 2015 року, 17:00 (GMT+2). 

Більш детальну інформацію щодо участі в конкурсі можна знайти за посиланням