До уваги суб’єктів підприємницької діяльності громадських організацій та об’єднань підприємців!
Дата: 05.02.2015

112Здійснюється Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва на період до 2015 року

Чернігівська регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки кадрів для сфери підприємництва у рамках заходів Програми проводить відбір кандидатів та надає рекомендації спеціалістам для участі у конкурсах на перепідготовку у вищих навчальних закладах України та на проходження стажування за кордоном.

Умови конкурсного відбору (згідно постанови КМУ від 30.08.2000 №1358 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2013р. №143).

        Головною метою Проекту "Підтримка "Української ініціативи" є забезпечення ефективної реалізації Програми, спрямованої на забезпечення підготовки сучасних керівників підприємств, сприяння модернізації економіки та процесам реструктуризації підприємств, розвитку підприємництва, інтеграції України в світову економіку, створення умов для встановлення та розвитку співробітництва між українськими та зарубіжними компаніями.

Програмою "Української ініціативи" передбачені наступні етапи підготовки менеджерів:

  • Щорічна шестимісячна (очна форма) та десятимісячна (очно-заочна (модульна) форма) перепідготовка за напрямами "Менеджмент і адміністрування" та "Економіка та підприємництво"  молодих (до 40 років) спеціалістів вищої і середньої ланок управління підприємств і організацій на базі відібраних за конкурсом  вищих навчальних закладів (ВНЗ).

Bипускники отримують диплом державного зразка про перепідготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем "спеціаліст". Ця частина Програми фінансується з Державного бюджету України.

  • За результатами перепідготовки спеціалістам пропонується стажування на підприємствах країн з ринковою економікою.

Ця частина Програми здійснюється за рахунок міжнародної технічної допомоги. (Всі видатки, пов'язані з перебуванням стажерів за кордоном, беруть на себе організатори стажувань.Міжнародні транспортні видатки в рамках програми оплачуються самими стажерами або підприємствами, що направили їх на стажування.)

 З умовами прийому та вимогами до кандидатів, зразками форм для заповнення  on-лайн можна ознайомитись на веб-сайтах:

 www.ukrini.org.ua          www.managerprogramm.de