Бізнес-форум «Україна - Іспанія»
Дата: 03.02.2015

businessforumЄвропейська Бізнес Асоціація запрошує на EBA бізнес-форум «Україна - Іспанія», яка відбудеться 10 лютого о 9:30 в Fairmont Grand Hotel за адресою : м. Київ, вул. Набережно - Хрещатицька, буд.1 (ст. метро Поштова площа).

Відносини між Іспанією та Україною мають життєво важливе значення, так як тісна співпраця між Україною та членів ЄС був обраний як основного фокуса країни. Таким чином, ще один бізнес-форум послужить прекрасною платформою для встановлення контактів між корпораціями з двох країн.

Спеціальним гостем на бізнес-форумі буде Міністр закордонних справ і співробітництва Іспанії José Manuel García- Margallo. Крім того, учасники матимуть можливість обговорити з потенційними партнерами шляхи співробітництва у сферах: ІТ, інфраструктура та енергетика.

Крім того, організатори заходу мають можливість організувати B2B зустрічі після офіційної частини заходу. 

У разі зацікавленості відправляйте свої заявки для реєстрації на електронну адресу orgdep@iccua.org, вказавши:

- прізвище, ім’я, по батькові;

- посада та назва компанії;

- сфера діяльності компанії.

 Або самостійно поінформуйте Європейську Бізнес Асоціацію про свою згоду прийняти участь у бізнес-форумі на e-mail: events@eba.com.ua

Бізнес-форум "Україна - Іспанія" організований з метою пошуку кращих рішень та ідеї для підвищення стабільності та обміну досвідом.

Список іспанських компаній, що вже підтвердили свою участь