11-та Міжнародна азійська виставка будівельного обладнання, матеріалів та меблів
Дата: 27.01.2015

buildasiaЗ 15 по 17 грудня 2015 року проводитиметься 11-та міжнародна азійська виставка будівельного обладнання, матеріалів та меблів "11th Build Asia International Exhibition & Conference". Виставка включатиме в себе наступні виставково-ярмаркові заходи:

- 11-а азійська виставка кам'яної промисловості "11th Stonefair Asia" (www.stonefairasia.com)

- 11-а азійська виставка меблевої продукції "11th Furniture Asia" (www.furnitureasia.com.pk)

- 11-а азійська виставка нерухомості "11th Property Asia" (www.propertyasia.com.pk)

img_003111-та міжнародна азійська виставка будівельного обладнання, матеріалів та меблів охоплюватиме найбільш повний спектр конференцій, що стане мережевою платформою для інженерів, підрядників, будівельників, консультантів, державних службовців, банкірів, політиків, зацікавлених осіб, інших фахівців-практиків і професіоналів житлового та будівельного комплексу.

На виставці та конференції будуть представлені останні технологічні досягнення обладнання, матеріалів, послуг і методів у суміжних галузях. Цей захід надасть гарну можливість зарубіжним експонентам налагодити взаємодію з підприємцями в Пакистані для створення спільних підприємств, передачі технологій і визначення Агентів/Дистриб'юторів/Партнерів.

Більше 80,000 відвідувачів з 20 країн світу братимуть участь у цьогорічній виставці: Бахрейн, Китай, Німеччина, Італія, Малайзія, Росія, Саудівська Аравія, Сінгапур, Туреччина, ОАЕ, Корея, Україна, США, Великобританія, Японія, Іран.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр м. Карачі, Пакистан.

img_0216До відома

Організатор згаданого заходу - компанія Ecommerce Gateway Pakistan (Pvt) Ltd надає українським підприємствам, які братимуть участь у виставці, спеціальні пропозиції (у разі оренди виставкової площі мінімум 12 кв.м), що включають оплату авіаперельоту, проживання у двомісному номері п'ятизіркового готелю протягом 3-х ночей.

За більш детальною інформацією щодо проведення вище зазначеного заходу та умов пропонуємо звертатися до організаторів: info@buildasia.net, тел. (+92-21)111-222-444, факс (+92-21)345-363-30

Детальну інформацію щодо виставки можна отримати на сайті: www.buildasia.net