Засідання Клубу реформ у Чернігові
Дата: 25.12.2014

6570_1synergiya24 грудня 2014 р. в приміщенні Чернігівської міської ради відбулося засідання Клубу реформ. Захід організовано у рамках проекту «Синергія в дії», що фінансується Посольством Великої Британії. Участь у засіданні взяли підприємства області, представники Чернігівської міської ради, відповідних структурних підрозділів Чернігівської ОДА, ЗМІ.

Основними спікерами стали запрошені експерти з Києва: Вадим Трюхан, національний експерт з питань підготовки та імплементації Угоди про Асоціацію та зону вільної торгівлі та Павло Третяк, менеджер Програми ділових консультаційних послуг ЄБРР в Україні.

Учасники засідання обговорювали ефективні шляхи використання можливостей, що надає Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, проблеми переходу на міжнародні стандарти, питання сертифікації продукції, пошуку партнерів на нових ринках збуту, участь в програмах та умови отримання грантів ЄС.

Довідково

Проект «Синергія в дії» - регіональний діалог задля просування реформ, необхідних для впровадження Угод про асоціацію і про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі, інформування місцевих громад про переваги Угоди». Метою проекту є просування реформ у рамках Угоди про асоціацію, зокрема Угоди про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі (ЗВТ), необхідних для її впровадження. У якості пілотних міст проекту визначено Вінницю, Полтаву, Чернівці та Чернігів.

Детальна інформація про проект – на сторінці у Фейсбук «Синергія в дії».

6581_06581_1