Agro Animal Show 2015
Дата: 23.12.2014

agroanimalshowЗацікавлені підприємства області запрошуються взяти участь в міжнародній виставці ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show, що відбудеться 11 – 13 лютого 2015 року. 

Виставка Agro Animal Show проходить за підтримки Міністерства аграрної політики України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком.

agroanimalshow111Тематичні розділи виставки:

  • Технології утримання худоби та птиці
  • Ветеринарія
  • Кормовиробництво
  • Генетика
  • Послуги та інформація

В рамках виставки будуть проведені конференції, семінари, круглі столи; прес-конференції, ділові зустрічі; презентації вітчизняних та закордонних компаній.

Серед компаній, що брали участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики. У 2014 році на виставці Agro Animal Show були представлені 164 компанії серед яких 89 іноземних з 13 країн.

Організатори виставки Agro Animal Show
Тел./факс: +38 (044) 490 64 69
E-mail: agro@kmkya.kiev.ua

Місце проведення виставки:
Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»
метро «Нивки», вул. Салютна, 2-Б, Київ

http://www.animal-show.kiev.ua/uk/