Тендер Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні
Дата: 17.12.2014

000000000900mopПредставництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні проводить тендер на придбання ІТ обладнання, програмного забезпечення, а також послуг із встановлення та підтримки для Державної фіскальної служби України в рамках проекту фінансованого Європейським Союзом «Підтримка створення електронної системи попереднього обміну інформацією між митними органами Білорусі та України (ПРІНЕКС)».

Детальна тендерна документація наведена англійською та українською мовами:

http://iom.org.ua/en/tender-duration-extended-request-proposals-supply-and-delivery-it-equipment-software-installation 

http://iom.org.ua/ua/zapit-propoziciy-pridbannya-it-obladnannya-programnogo-zabezpechennya-ta-poslug-iz-vstanovlennya-ta 

Оригінали тендерних пропозицій та підтверджуючих документів згідно з переліком, включаючи підтвердження тендерного забезпечення, доправляються до Комісії у Представництво МОМ за адресою: вул. Михайлівська 8, Київ, Україна 01001 з поміткою «до уваги пані Валерії Брагілєвої» до 18-00 (EEST) години вівторка, 13 січня 2015 року. Тендерні пропозиції, що подаються після кінцевого терміну подання, будуть відхилені.

Компанії, зацікавлені в участі в тендері, можуть надсилати питання електронною поштою: iomkievprocurement@iom.int не пізніше 10 (десяти) робочих днів до закінчення остаточного терміну подання тендерних пропозицій.

Джерело: Представництво ЄС в Україні