Комерційні пропозиції
Дата: 28.11.2014

flag_china09328892yak-zberigati-alkogol-thumbКитай

Zongheng Trading Limited Company

Ми компанія-імпортер алкогольних напоїв та вина з Фудзяню, Китай, що була заснована в 2011 році. Ми імпортуємо пиво та інші напої з країн Європи. Додатково ми маємо свого власного експедитора, який займається питаннями транспортування в Німеччині. Незважаючи на те, що ми є молодою компанією з трьохрічним досвідом роботи, ми успішно працюємо з деякими брендами, Colbitzer – наш основний партнер.

Детальніше тут 


spain-flag3629mІспанія

BenonGlobalSarl.

Ми є провідним та найбільшим імпортером різних продуктів харчування, напоїв та сільськогосподарської продукції, а саме алкогольні та безалкогольні напої, пиво, газовані напої, рис, лук, боби, пшеницю, цукор та іншу продукцію. Ми шукаємо надійного та серйозного постачальника. Якщо ви займається постачанням вищезазначених продуктів, будь ласка, надсилайте нам свої пропозиції.

Детальніше тут 


flag_of_ireland00086756758070uluchshayut-pamyatІрландія

Dowlings

Імпортуємо з країн Європи овочі та фрукти. Шукаємо надійних партнерів, що зможуть постачати справді якісну продукцію.

Детальніше тут 

 


flag_of_india1500_8.640Індія

Naushie Exports

Ми є провідним імпортером свіжих продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в Індії, закуповуємо вищезазначену продукцію у великих кількостях з різних країн світу. На даний момент ми маємо потребу у купівлі луку.

Детальніше тут

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.

27.11.2014