Програма ділових стажувань SABIT «Енергоефективність в будівництві»
Дата: 04.11.2014

090909340593sabitЗапрошуємо до участі в програмі ділових стажувань SABIT «Енергоефективність в будівництві» Міністерства торгівлі США, в рамках якої успішно пройшли навчання понад 5500 менеджерів і вчених з країн СНД.

Основними цілями програми є обмін інформацією та встановлення ділових контактів, які сприятимуть створенню та розвитку підприємств в галузі енергоефективності в будівництві. Стажування почнеться з теоретичних занять по бізнесу, за чим підуть практичне і теоретичне навчання, візити в американські компанії, асоціації та урядові організації.

09053058thebestКандидати, що подають заявки на участь у стажуванні «Енергоефективність в будівництві», повинні займати посаду зі значним рівнем відповідальності і мати, щонайменше, 3 роки досвіду керівної роботи.

Заповнена анкета має супроводжуватись рекомендаційним листом за підписом першого керівника компанії на фірмовому бланку з печаткою та копією 1-ї сторінки закордонного паспорта. Рекомендаційний лист має містити опис посадових обов’язків здобувача в даний час і дозвіл на участь у програмі в зазначені терміни. Якщо претендент сам є директором організації, до анкети необхідно докласти рекомендаційний лист від бізнес-партнерів з коротким описом спільних проектів. Анкету та рекомендаційний лист слід скласти англійською та російською мовами.

Знання англійської мови корисно, але необов’язково - SABIT забезпечить заняття синхронним перекладом на російську мову.

Учасникам програми Уряд США оплатить переліт зі Стамбула, Києва, чи Москви в США і назад, проживання, програму навчальних занять, послуги перекладачів в робочі години, медичне страхування на випадок екстреної необхідності в розмірі 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.

Заявки приймаються до 7 листопада 2014.

Детальніше про Програму Ви можете дізнатися, перейшовши за посиланням