Чернігівщина приймала учасників Міжнародного Трейд-клубу в України
Дата: 20.10.2014

      0000tr16-17 жовтня в області відбулося виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

      Його учасниками стали  дипломати з 12 країн (Аргентини, Білорусі, Бельгії, Болгарії, Канади, Китаю, Литви, Малайзії, Мексики, Польщі, Росії, Словаччини) та представники компаній з Латвії, Литви, Німеччини та Словаччини. Очолила делегацію Президент Міжнародного Трейд-клубу, 1 секретар Посольства Словацької Республіки в Україні  Соня Крайчова.dscn1598

    16 жовтня члени Трейд-клубу зустрілися з керівництвом та 

структурними підрозділами облдержадміністрації, де представникам іноземних 

00001tr

диппредставництв, відповідальним за економічний блок питань, було представлено можливості Чернігівської області щодо залучення інвестицій та розвитку зовнішньої торгівлі.

    Під час заходу в.о. голови облдержадміністрації С.М. Журман та Президент Міжнародного Трейд-клубу в Україні С.Крайчова підписали Меморандум про співробітництво між Чернігівською облдержадміністрацією та Міжнародним Трейд-клубом в Україні.

00002tr

 Для більш предметного спілкування представників дипломатичного корпусу з діловими  колами

Чернігівщини та встановлення взаємовигідних контактів пройшли бізнес-зустрічі на базі Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

    00003trЗ метою представлення економічних можливостей області гостям також було запропоновано ознайомитися з роботою індустріального парку «Чексіл».

     Відповідно до Програми виїзного засідання гості відвідали  Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» (Антонієві печери).

      Потім іноземній делегації було представлено новітні розробки та інвестиційний проект Інституту сільськогосподарської мікробіології НААН України.

     Другий день перебування в області Трейд-клубу розпочався екскурсією до

00004tr

 Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» (Вал).

      Програмою виїзного засідання було також передбачено зустріч з керівництвом Бахмацького району, у ході якої гості ознайомились з його економічним потенціалом, інвестиційними проектами та іншими пропозиціями.

       Під час перебування в Бахмацькому районі дипломати відвідали Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця».    

    Члени Міжнародного Трейд-клубу в Україні відзначили високий рівень організації заходу та висловили зацікавленість потенціалом Чернігівщини як партнера в торговельно-економічній та інвестиційній сферах. 

00005tr

00006tr

000010tr

00009tr

00008tr