ICC Ukraine запрошує взяти участь у науково-практичному семінарі
Дата: 07.10.2014

iccukraineДо уваги підприємств Чернігівської області!

ICC Ukraine запрошуємо на навчально-практичний семінар, присвячений питанням уникнення порушень конкуренційного законодавства під час маркетингової активності компаній.

Які фактори необхідно враховувати у кожному конкретному випадку, щоб не потрапити під санкції, як їх визначити та оцінити, – все це та багато іншого Ви можете дізнатись під час семінару. Зокрема, Ви дізнаєтесь як правильно тлумачити норми конкуренційного права, економічні та спеціальні терміни, що використовуються в конкуренційному законодавстві, як застосувати на практиці його оціночні категорії.

Для Вас стануть зрозумілими критерії оцінки допустимості і заборони укладення ексклюзивних угод, застосування системи селективної дистрибуції та за яких умов і які знижки чи бонуси, призи, винагороди та інші методи заохочення покупців можуть виявитися забороненими, в результаті чого замість отримання додаткового прибутку доведеться платити значні штрафи.

Ви матимете можливість дізнатись багато іншої корисної інформації, що дозволить Вам не лише уникнути порушень конкуренційного законодавства, а й захистити себе у разі, якщо такі порушення вчиняються іншими.

Під час семінару Ви матимете також чудову нагоду обговорити практичні питання, що Вас цікавлять, та отримати необхідні консультації.
За результатами участі в семінарі його учасники отримають відповідні сертифікати.

Дата проведення: 24 жовтня, 9:00-18:00

Місце проведення: Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати, вул. Рейтарська 19-б, м.Київ

Програма семінару

Отримати додаткову інформацію про семінар, а також зареєструватися для участі Ви можете на офіційному сайті ICC Ukraine