Асоціація «Соціально-економічні стратегії та партнерства» запрошує до співпраці успішні сільськогосподарські кооперативи
Дата: 29.08.2014

0000sjheksdАсоціація «Соціально-економічні стратегії та партнерства» запрошує українські сільськогосподарські кооперативи взяти участь в європейському дослідженні і обміні досвідом між Україною та Сербією.

Ви можете отримати більше інформації про те, як аналогічні кооперативні підприємства працюють і розвиваються в Сербії, поділитися практичними напрацюваннями Вашого кооперативу, дати інформацію про себе та свою діяльність.0000089879

Проект «Міжнародний обмін дослідниками з питань кооперативів INT.RE.COOP» здійснюється Асоціацією СЕСП у співпраці з Міжнародною науково-дослідницькою мережею EMES, починаючи з 2012 року. Ініціатива є продовженням проекту 2010 року «RECOSET», який також був націлений на дослідження ролі кооперативів та соціальних підприємств в країнах з перехідною економікою.

INT.RE.COOP реалізується в рамках програми Європейського Союзу «Марі Кюрі» і продовжує роботу з розвитку мережі дослідницьких організацій, що займаються вивченням кооперативів та соціальних підприємств в країнах ЄС і державах з перехідною економікою.

У разі зацікавленості просимо звертатися до Асоціації СЕСП: 

тел. +38 (062) 304 74 78, 

e-mail: office@sesp.org.ua;

контактна особа - Ніна Яковлєва, проектний менеджер Асоціації СЕСП, асистент експерта з розвитку малого бізнесу та соціального підприємництва. 

Більш детальну інформацію про проект Ви можете отримати на офіційному сайті: http://sesp.org.ua/