Конференція «BlackSeaOilTrade-2014»
Дата: 28.08.2014

0000555     9 вересня в готелі «HiltonKyiv» (м. Київ)  відбудеться конференція «BlackSeaOilTrade-2014». 

    Враховуючи жорстку конкуренцію на ринку рослинних масел, оператори ринку все частіше приходять до висновку про необхідність доповнювати нарощування потужностей глибокою переробкою рослинних масел. На сьогоднішній день такі продукти з високою доданою вартістю як рафінована, бутильована олія, фосфатидний концентрат, лецитин становлять незначну частку в структурі українського виробництва та експорту товарів масложирової групи. Останнім часом на ринку олійних також спостерігається зростання попиту на продукти переробки бобів сої, що зумовлює зростання інтересу до виробництва сої.

 

Тому під час заходу провідні фахівці планують розглянути наступні актуальні аспекти майбутнього ринку:000556

• Глобальні тренди світового олійного ринку. Виробництво і торгівля рослинними оліями

• Україна і Росія на ринку соняшникової олії: партнери чи конкуренти?

• Розвиток ринку глибокої переробки олійних культур як одного із стратегічно важливих пріоритетів майбутнього аграрного бізнесу України

• Перспективні ринки збуту продуктів переробки рослинних масел (Індія, Китай, Єгипет)

• Переорієнтація з експорту сировини на експорт продукції з високою доданою вартістю

• Особливості логістики олії

• Ринок соєвих продуктів України та Росії

• Потенційні напрямки експорту фасованих продуктів масложирової галузі000557

Тільки на основі врахування вищевказаних тенденцій масложирова промисловість України може успішно розвиватися в найближчі 5-10 років.

 

До відомая.

У 2013 р конференція «Чорноморський Ойл Трейд» зібрала понад 140 делегатів з 22 країн світу і 110 компаній. Учасниками конференції були виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних масел, інвестиційні компанії, банки, консалтингові, шіппінгові, брокерські, страхові та сюрвеєрські компанії. Серед 15 доповідачів - провідні експерти галузі з України, Росії, Китаю, Туреччини та Великобританії.