19 листопада 2025 року відбудеться вебінар, присвячений можливостям українських виробників кондитерської продукції на ринку Франції. Під час заходу будуть представлені результати детального дослідження та рекомендації щодо ефективного виходу на зазначений ринок .
До участі запрошують виробників кондитерських виробів, експортерів, галузеві асоціації, дистриб'юторів та консультантів.
Під час вебінару обговоримо:
-
Економічну та демографічну ситуацію
-
Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту Франції з України та світу, найбільші країни-постачальниці)
-
Обсяги роздрібного ринку за категоріями продукції та прогнози на наступні 5 років
-
Тренди та особливості споживачів
-
Компанії-конкуренток та долі брендів на ринку
-
Канали продажу
Розповідатимуть про це Олексій Грушецький – в.о директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Ольга Гвоздьова – радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Андрій Бліновський – менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO) та Олександр Балдинюк – президент Асоціації «Укркондпром».
Реєстрація відкрита до 18 листопада 2025 року (14.00).
Більше інформації за посиланням .
