Зустріч з благодійниками з Великої Британії
Дата: 16.07.2014

2wajsasdДо обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» завітали давні партнери з Великої Британії – представники благодійної організації «Англійська допомога знедоленим дітям». Уже багато років поспіль ця організація систематично доставляє гуманітарні вантажі не тільки для реабілітаційного центру, а й для інвалідів, сиріт і малозахищених верств населення області. Проектом співпраці з англійськими благодійниками передбачено фінансування комплексної реабілітації дітей-інвалідів центру, оснащення сучасним обладнанням та апаратурою, методичними матеріалами і посібниками.

На святковий захід до центру також завітали заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман та директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін.

У свою чергу Алан Хіллар наголосив, що благодійна організація готова до тісної співпраці з регіоном.

Сергій Журман подякував англійським спонсорам за гуманітарну допомогу для дітей-інвалідів та незмінність курсу Великої Британії щодо територіальної цілісності України, а також відстоювання у Раді Європи поглиблення санкцій проти Росії.

britain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації