Харчові тренди Канади, які варто знати українським виробникам
Дата: 28.05.2025
495360923_1123587053142241_3622579892846186962_nКанадські споживачі — уважні до складу продуктів, уникають цукру, обирають користь, не бояться експериментів і готові за це платити більше. Окрім того, дедалі частіше снідають поза домом, що забезпечує стабільне збільшення кількості закладів HoReCa.
Також серед цікавого:
➡️ Полюбляють чаї, які підтримують здоровʼя та знижують стрес, — ромашковий, м’ятний та імбирний.
➡️ Серед солодких снеків віддають перевагу продуктам для зміцнення імунітету, з додаванням білка, вітамінів і мінералів. А також корисним перекусам — батончикам, фруктовим снекам, новим форматам печива тощо.
➡️ Солодкі газовані напої заміняють спортивною та функціональною водою в пляшках.
➡️ Відкриті до різноманіття асортименту сирів: козячий, пармезан, халумі, фета, брі, камамбер, гаварті.
➡️ Зернові сніданки краще продаються в закладах громадського харчування.
Тож якщо ви виробляєте здорові продукти, маєте цікаві смаки або інноваційні формати — вас тут чекають ????
???? Повна версія дослідження — у зручній презентації вже на порталі Дія.Бізнес за посиланням: https://business.diia.gov.ua/.../doslidzhennia-kharchovoi...
*Дослідження підготовлено Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес на замовлення Ukrainian Food Manufacturers Alliance у межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ UkraineОфіс ефективного регулювання BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу.