Харчові тренди Канади, які варто знати українським виробникам
Дата: 28.05.2025
Канадські споживачі — уважні до складу продуктів, уникають цукру, обирають користь, не бояться експериментів і готові за це платити більше. Окрім того, дедалі частіше снідають поза домом, що забезпечує стабільне збільшення кількості закладів HoReCa.Також серед цікавого:
Тож якщо ви виробляєте здорові продукти, маєте цікаві смаки або інноваційні формати — вас тут чекають 
*Дослідження підготовлено Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес на замовлення Ukrainian Food Manufacturers Alliance у межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ Ukraine, Офіс ефективного регулювання BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу.
