Кондитерський ринок Перської затоки: тренди, можливості та перспективи для експортерів
Дата: 27.01.2025
Кондитерський ринок у країнах Перської затоки стрімко розвивається, створюючи нові можливості для експортерів. Особливий попит спостерігається на корисні солодощі — без глютену, без цукру, вегетаріанські.Проте найбільшим за обсягом залишається сегмент класичних продуктів, як-от іриски, карамель, нуга, пастила, жувальні гумки, желе та льодяники 
Там знайдете актуальну інформацію про імпорт продукції, тренди ринку, найбільших експортерів, прогнози продажів на 5 років, особливості споживачів тощо.
*Дослідження підготували Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

