Конкурс для територіальних громад Чернігівщини зі створення просторів
Дата: 20.02.2024

Запрошуємо прикордонні територіальні громади Чернігівщини отримати можливість облаштування публічних просторів. Її надає команда громадської організації Агенція міських ініціатив / АМІ.

В області досі замало публічних просторів, де місцеве населення може проводити важливі освітні, соціальні, культурні, психологічні, безпекові та інші заходи.

Долучитися можна, заповнивши реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/iKcuqt7PWFzMN1Qf6
 
Головні умови для створення просторів: мотивація органів місцевого самоврядування, громади є прикордонними та постраждалими унаслідок війни, вони готові до співфінансування, зможуть забезпечити сталість проєкту та відкритість приміщення для громадян, закріпити за простором відповідальних осіб.
 
У результаті аналізу заявок та інтерв’ювання з зацікавленими учасниками/цями, буде відібрано 5 громад, які отримають можливість створити круті локації. Кожна з них отримає фінансування у 280 тисяч гривень.
 
Дедлайн подачі заявок: 29 лютого 2024 року. 
 
Проєкт “Створення публічних просторів у громадах Чернігівської області як інструмент посилення громадської участі” впроваджується громадською організацією “Агенція міських ініціатив” в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.