II Міжнародний експортний форум 2023: «Від відновлення України до глобального економічного процвітання»
Дата: 16.10.2023
13224-25 жовтня 2023 року відбудеться II Міжнародний експортний форум 2023: «Від відновлення України до глобального економічного процвітання», який цьогоріч присвячено програмам економічного відновлення, презентації основних механізмів підтримки експорту та інновацій.
До участі запрошуються українські експортоорієнтовані підприємства, організації підтримки бізнесу, бізнес-об'єднання, представників регіональної та місцевої влади.
Форум є платформою для ефективного діалогу бізнесу та влади. Формат форуму передбачає насичену програму, присвячену національній стратегії розвитку експорту, торговій політиці ЄС та новим механізмам підтримки національних експортерів, а також проєктам і програмам від державних та бізнес-організацій, які працюють в Україні.
Теми для обговорення:
Міжнародна торгівля та інвестиційні можливості для українського бізнесу;
Торгівля ЄС з Україною;
Міжнародні та локальні проєкти та програми для відновлення МСП та виходу на зовнішні ринки;
Жіноче підприємництво: відновлення, розвиток та експорт;
E-commerce платформи: можливості для українських МСП.
Понад 500 учасників матимуть змогу безкоштовно приєднатись до роботи усіх дискусійних панелей та воркшопів.
Реєстрація (до 21 жовтня)
Підтвердження реєстрації буде надіслано окремо.
Форум організовує Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI спільно з Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес за спільного фінансування уряду Німеччини (ad hoc funds) та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
Підтримку надають Міністерство цифрової трансформації України, ПрАТ Експортно-кредитне агентство - ЕКА та програма міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку за дорученням Європейського Союзу та уряду Німеччини реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.