Підприємці Чернігівщини можуть отримати грант на суму до 20 000 євро на розвиток своєї діяльності
Дата: 09.10.2023

Благодійний фонд “Повір у себе” оголошує другий набір на конкурс грантів проекту «Курс на Незалежність».

Грант отримають 100 учасників на суму до 20 000 євро кожен. 

Конкурс проводиться для учасників, які офіційно зареєстровані та проживають на території: Хмельницької, Тернопільської, Полтавської, Харківської, Вінницької, Житомирської та Чернігівської областей (з пріоритетом для наступних громад: м. Чернігів, Михайло-Коцюбинська територіальна громада, Гончарівська територіальна громада).

До участі  запрошуються: юридичні особи, приватні підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю, сільськогосподарські кооперативи, фермерські господарства, комунальні підприємства, фізичні особи-підприємці, що здійснюють свою діяльність не менше 3 місяців (виключення для ветеранів війни та членів сімей військовослужбовців – не менше 2 місяців) до моменту оголошення про конкурс та хочуть розширити або якісно покращити свою бізнес діяльність.

Перевага надаватиметься мікропідприємствам, що мають бізнес із підготовки та переробки харчової продукції та готові в рамках конкурсу створити 3 додаткових робочих місця для вразливих категорій населення, зокрема для: 

  • внутрішньо переміщених осіб;
  • членів родин військовослужбовців; 
  • осіб з інвалідністю;
  • жінок, що постраждали від домашнього чи гендерно-обумовленого насильства.

Грантові кошти можуть бути використані на придбання обладнання, матеріалів для реалізації бізнес-проєктів. Грантова підтримка не може бути використана на оплату праці, закупівлю сировини, орендну плату за приміщення, логістику, транспортне обладнання.

Дедлайн: до 18:00 12 жовтня.

Анкета для заповнення:

https://docs.google.com/forms/d/15Bnw_NmFkdmTYHrF1N7cKwChHc0ZsgpG6bFchtSfDRo/viewform?edit_requested=true

З деталями конкурсу можна ознайомитись у Положенні:

https://drive.google.com/file/d/1f0N8tDX2jnDtyPJHynHBeIrbCskH93qd/view?usp=drivesdk