Грант до 50 000 євро на кліматичні інновації
Дата: 20.09.2023

Українські бізнеси можуть отримати до 50 тисяч євро на розробку або впровадження технологій, що скорочують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.

“Кліматичні Інноваційні Ваучери” є однією з найбільших грантових програм в Україні, що підтримують зелені інновації та стимулюють розвиток кліматично-дружніх технологій. Ця програма ініційована Європейським банком реконструкція та розвитку, а фінансується Європейським Союзом. 

У конкурсі можуть брати участь підприємства, які розробляють або впроваджують інноваційні кліматичні технології. Вони мають бути зареєстрованими юридичними особами (приватні компанії), що провадять діяльність на території України не менше 1 року та відносяться до сектору малого та середнього бізнесу. Програма не може підтримати підприємства комунальної та державної форми власності, громадські організації та фізичних осію-підприємців. Учасники мають бути готові співфінансувати проект на рівні не менше 25% від суми гранту.

Також можуть брати участь у конкурсі компанії та підприємці, які прагнуть надавати послуги в рамках програми “Кліматичні Інноваційні Ваучери»

Щоб апліканти правильно заповнили анкету, Greencubator щочетверга проводить online консультації, де можна детальніше дізнатися про умови участі та отримати відповіді на свої питання. Залишилось декілька консультацій від команди проекту – 21 та 28 вересня – які відбуваються о 13.00 у онлайн-форматі.

Під час онлайн-зустрічей обговорюються такі питання:

  • чи відповідає ваша компанія/проект умовам Ваучерів;
  • хто може подаватися на Ваучери;
  • які критерії оцінювання проектів та процедура їх відбору;
  • як працює механізм Ваучерів;
  • як заповнити та подати заявку на грант тощо.

Реєстрація на консультацію за посиланням - https://bit.ly/46Ysjpr

Заявку подати можна за посиланням – https://bit.ly/3Ydx4HH

Дедлайн: 30.09.2023.

 

Детально https://www.prostir.ua/?grants=ukrajinski-pidpryjemtsi-mozhut-otrymaty-hrant-do-50-000-jevro-na-klimatychni-innovatsiji