Більше нових проектів та інновацій: акселераційна програма цифровізації громад від Мінцифри, Програми «U-LEAD з Європою» та SocialBoost
Дата: 31.01.2023

SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою» запускає акселераційну програму для громад та допоможе створити й реалізувати проекти цифрової трансформації.

Акселераційна програма «Громада 4.0» допоможе лідерам цифрової трансформації в регіонах запустити діджитал-проекти, відповідно до потреб мешканців. Програма передбачає використання вже наявних технологій та розробку нових рішень. Акселератор сприятиме посиленню стійкості, оптимізації цифрових процесів й впровадження інновацій, які сприятимуть відновленню і відбудові країни.

Долучайтеся, якщо ви:

  • представляєте громаду з населенням до 50 тисяч осіб;
  • маєте ідею проекту для цифрової трансформації;
  • маєте проведений широкосмуговий інтернет;
  • обрали особу, відповідальну за цифрову трансформацію;
  • маєте коло активістів, які готові ініціювати та впроваджувати цифрові зміни.

SocialBoost планує відібрати 48 громад для участі, а результатом «Громади 4.0» стане розробка принаймні 24 повноцінних концепцій проектів цифрової трансформації громад, готових до пілотування.

Подати заявку на участь можна на сайті до 20 лютого 2023 року.

Партнерська підтримка Мінцифри забезпечить доступ до найкращих практик і ресурсів, напрацьованих за роки роботи в напрямі інформатизації.

Детально: https://www.kmu.gov.ua/news/bilshe-novykh-proektiv-ta-innovatsii-akseleratsiina-prohrama-tsyfrovizatsii-hromad-vid-mintsyfry-prohramy-u-lead-z-ievropoiu-ta-socialboost