Cемінар для учасників програми територіальної співпраці Білорусь-Україна
Дата: 02.07.2014

1.[2]2 липня 2014 року у готельно-туристичному комплексі «Придеснянський» розпочався дводенний тренінговий семінар на тему «Генерування ідей проектів і початковий пошук партнерів» для потенційних учасників з прикордонних регіонів програми територіальної співпраці Білорусь-Україна. Захід проводиться командою Програми сприяння EaPTC за сприяння Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації. У семінарі беруть участь більше 40 представників підприємств, установ та організацій з Чернігівської та Київської областей України, Брестської та Гомельської областей Республіки Білорусь.

Ці семінари є навчальними модулями комплексної програми EaPTC з підвищення потенціалу. Тренінги націлені допомогти потенційним учасникам розробити успішну ідею проекту для майбутнього конкурсу проектних пропозицій, який буде оголошений восени 2014 року.

У рамках семінару учасники також відвідають Сіверський інститут регіональних досліджень, Чернігівський обласний художній музей ім.Галагана та громадську організацію «Лабораторія малого бізнесу» (м.Славутич).

ser_sersrwerf