Export Credit Forum 2022.
Дата: 05.12.2022
66-Запрошуємо експортоорієнтований бізнес на Export Credit Forum 2022.
ПрАТ Експортно-кредитне агентство - ЕКА у партнерстві з Міністерство економіки України та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» організовує Export Credit Forum 2022 - перший форум присвячений фінансовим інструментам підтримки експорту в Україні.
Форум відбудеться:
8 грудня 2022 року, м. Київ
Export Credit Forum 2022 - це відповідь на запит експортоорієнтованого бізнесу на створення національної та міжнародної платформи відкритого діалогу між владою та експортерами з питань розвитку українського несировинного експорту.
Сьогодні, під час війни, коли для економіки України експорт товарів, робіт та послуг українського погодження такий же важливий як і озброєння для фронту, на формі планується обговорювати ефективність діючих інструментів фінансової підтримки експортерів та можливості їх розширення, а також необхідні додаткові заходи з боку держави.
Під час заходу Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко презентує стратегію розвитку екосистеми фінансових інструментів стимулювання несировинного експорту.
Вона реалізовуватиметься під час війни та стане частиною плану повоєнного економічного відновлення України.
Реєстрація на Форум обов‘язкова. Зареєструватися можна за посиланням: cutt.ly/w10xhFo.
У разі виникнення запитань звертайтеся до ПрАТ Експортно-кредитне агентство - ЕКА.