Конкурс «Голос громади в місцевому самоврядуванні», Чернігів
Дата: 06.12.2022

Програма міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) DOBRE продовжує надавати всебічну допомогу на підтримку місцевого самоврядування для поглиблення демократії, поліпшення умов для розвитку громад та сприяння стабільності в Україні.

DOBRE сприяє підвищенню ефективності місцевого самоврядування та підтримує пріоритети громадян шляхом розвитку спроможності територіальних громад (ТГ), сприяння місцевому економічному розвитку, покращенню якості надання послуг, підвищенню прозорості місцевого бюджетування та управління фінансами, посилення участі громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні та покращення комунікації щодо реформ.

Global Communities запрошує кваліфіковані організації громадянського суспільства (ОГС), що мають досвід залучення громадськості, покращення згуртованості ТГ, молодіжної роботи, а також розбудови спроможностей місцевих ОГС до подання заявок на діяльність у зазначеній сфері.

Подавати заявки мають право такі заявники: різноманітні організації громадянського суспільства, спроможні надавати ТГ технічну, експерту й консалтингову підтримку у зміцненні спроможності залучати громадян до вирішення питань місцевого значення, покращувати соціальну згуртованість та здійсненні молодіжної роботи. Усі заявники мають бути юридичними особами приватного права та мати статус неприбуткових згідно з чинним законодавством України.

Організації-переможці повинні будуть працювати на території Чернігівської області у 8 територіальних громадах-партнерах Програми USAID DOBRE. Урядові та напівдержавні структури, комерційні організації не мають права подавати заявок на одержання коштів за цим грантом.

Global Communities планує надати 1 (один) субгрант від $100000 до $175000 строком до 14 місяців. Підписання грантових угод планується не раніше 1 лютого 2023 року.

Зацікавленим організаціям необхідно подати заявки в електронній формі не пізніше ніж 12:00 годин дня 16 грудня 2022 року.

Усі запитання або запити про надання інформації необхідно надсилати до 18:00 годин 6 грудня 2022 року на ім’я Олени Ємельяненко на адресу oyemelyanenko@globalcommunities.org та обов’язково ставити до копії електронну адресу rsvavolya@globalcommunities.org.  

RFA-CE-2022-12-16-RCSO-Chernihiv – UKR

Додаток 1. RCSO-RFA-CE-2022-12-16-Technical-Proposal-UKR

Додаток 2.1. Бюджет № RFA-CE-2022-12-16 Budget_sample

Додаток 2.2. Опис бюджету № RFA-CE-2022-12-16 _ Budget Narrative

Додаток 3. PAFR-DOBRE-Subaward-50000-or-more_Ukr_№ RFA-CE-2022-12-16

Детально https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-holos-hromady-v-mistsevomu-samovryaduvanni-chernihiv