Комерційна пропозиція
Дата: 18.07.2022
kompromГолландська компанія квіткової індустрії шукає придатну для переробки упаковку. 
Компанія вилучає всі одноразові пластики зі своїх операцій і вибирає матеріали з найнижчими балами оцінки життєвого циклу. Станом на минулий рік внесені зміни дозволять позбавити 60 784 кг пластику та поліестеру від відправлення на звалище.
Однак на даний момент вони все ще використовують пластик у деяких формах: або для упаковки певного корму для квітів, як пухирчасту плівку навколо ваз або як сітку навколо певних квітів. Вони хотіли б повністю виключити цей пластик за допомогою альтернативних матеріалів, які більш універсально переробляються (у кожному муніципалітеті) і мають менший вплив на навколишнє середовище, без впливу на якість.
Компанії, що можуть запропонувати повністю перероблювані упаковки для квітів та для підтримки пелюсток запрошуються до співпраці. Зверніть увагу, що цікаві саме ці дві позиції, всього іншого пластику у виробництві компанія вже позбулася
Якщо запит зацікавив, напишіть за електронною адресою een.network.ukraine@gmail.com, вказавши код  TRNL20220704001 та описавши бажану співпрацю.