Новини підприємств Чернігівської області
Дата: 12.06.2014

agro20144 червня делегація Чернігівщини на чолі із заступником голови обласної державної адміністраціїagro Костянтином Лубенцовим взяла участь у XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014», яка відкрилась у Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ) м. Києва.

Чернігівщина є постійним учасником цієї виставки. Цього року загальна виставкова експозиція регіону розміщена у павільйоні № 7 Національного комплексу «Експоцентр України». Сільськогосподарські підприємства, суб’єкти малого підприємництва, харчопереробні підприємства, пасічники та інші суб’єкти господарської діяльності представили на огляд свою продукцію: молочні консерви, макаронні вироби, мінеральні води, плодоовочеві консерви, пиво, солодощі, м’ясну продукцію та рослинні жири. А сільгосппідприємства області презентували експозицію тваринництва – племінну велику рогату худобу симентальської і української м’ясної та української червоно-рябої молочної порід, курей породи род-айленд.

Джерело

 


b224e2db632faea2928a579b3d2f93e1_l

menaМенське хлібоприймальне підприємство оновило обладнання.

Підприємство закупило два нових транспортери та ковшово-шнековий навантажувачі Готуючись до нового маркетингового року філія ПАТ «ДПЗКУ» Менське хлібоприймальне підприємство суттєво оновила обладнання.

Джерело

 

 

 


 

17_big

200_200_321_untitledb2У другій половині поточного року ПАТ «Ніжинський жиркомбінат» має намір розпочати будівництво мультикультурного екстракційного заводу в місті Ніжин.

Технічні можливості підприємства дозволять переробляти соняшник, рапс та сою. Планова потужність заводу розрахована на переробку 1000 тонн на добу соняшнику та по 700-750 тонн на добу рапсу та сої.

В рамках проекту на підприємстві будуть розширені потужності пресової ділянки, а також введено в експлуатацію екстракційне виробництво.

Джерело