Діловий візит до Єгипту
Дата: 15.09.2021

19dc7fec156У жовтні 2021 року ТПП України планує здійснити бізнес візит до Арабської Республіки Єгипет. Протягом перебування в Єгипті члени бізнесової делегації матимуть ряд ділових зустрічей, братимуть участь в українсько-єгипетському бізнес-форумі. Бізнес-місія відбудеться в рамках Міжурядової українсько-єгипетської Комісії.

Ділова програма передбачає заходи в  м. Каїр та м. Олександрії. Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма. Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, Федерація палат Єгипту, Посольство України в Єгипті та Посольство Єгипту в Україні за підтримки Єгипетської бізнес асоціації, а також Українсько-єгипетської ділової ради. 

Програмою візиту буде передбачено проведення спільного засідання Ділової ради та проведення українсько-єгипетського бізнес форуму, зустрічей у форматі В2В і обговорення практичних питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері. Місце проведення основних заходів в рамках візиту буде повідомлено згодом. Також для української делегації буде організовано бізнес-програму в місті Олександрія.

Реєстрація

Вартість участі буде повідомлено згодом. 

За детальною інформацією щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:
●    Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09)
●    Валерія Забашта, (т. +38 050 366 4997, zva-zed@ucci.org.ua)

Джерело