Діловий візит до Албанії
Дата: 06.09.2021

5a5e1dc06_У вересні 2021 р. (20-22 вересня) Торгово-промислова Палата України планує діловий візит до Албанії.

Протягом перебування в Албанії члени бізнесової делегації матимуть низку ділових зустрічей, братимуть участь в українсько-албанському бізнес-форумі. Ділова програма передбачає заходи в м. Тірана та м. Дуррес (в якому знаходиться найбільший порт). 

Також заплановано зустрічі з найбільшими дистрибюторами та представниками ритейлу.

Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма. Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП Албанії, Консульство України в Албанії.

Представники наступних галузей запрошуються до участі: виробники пластику, кормів для тварин, харчові екологічні продукти (сухе молоко, яєчний порошок), металеві конструкції, запчастини до обладнання, добрива, кондиціонери харчові добавки,мінеральні олії.

Програмою візиту буде передбачено проведення українсько-албанського бізнес форуму, зустрічей у форматі В2В і обговорення практичних питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері. Місце проведення основних заходів в рамках візиту буде повідомлено згодом. Також для української делегації буде організовано бізнес-програму в місті Тірана.

РЕЄСТРАЦІЯ

За детальною інформацією щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:
●    Валерія Забашта, (т. +38 050 366 4997, zva-zed@ucci.org.ua)
●    Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09)

Джерело