XX Міжнародний економічний форум
Дата: 31.08.2021

lviveconmfor16 вересня 2021 року у м.Львів (стадіон «Арена Львів» за адресою: вул. Стрийська,199) відбудеться XX Міжнародний економічний форум.

Міжнародний економічний форум – це найважливіша подія року в економічному житті Західної України, потужна національна і міжнародна платформа, створена для представлення України і Львівщини зокрема як безпечної та привабливої території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обміну досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії CОVID-19.

У рамках заходу відбуватимуться такі події:
- панельна дискусія №1 «Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку»;
- панельна дискусія №2 «Львівщина: капіталізація через додану вартість»;
- панельне дискусія №3 «Інвестиції в цінності»;
- крос-секторальні обговорення та воркшопи;
- презентації стартапів;
- міжнародна конференція «Міжнародна технічна допомога як інструмент впливу на соціально-економічний розвиток громад».

Головною особливістю цьогорічного форуму є проведення зустрічей у форматі «В2В» для забезпечення налагодження діалогу між українським та іноземним бізнесом.

Крім панельних дискусій та бізнес-переговорів, у межах форуму проходитиме виставка, на якій кожен охочий зможе представити товари та послуги свого підприємства.

До участі у ХХ Міжнародному економічному форумі запрошуються політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу.

У разі виникнення будь-яких запитань просимо звертатися на електронну адресу: bbd.lviv.region@gmail.com та/або за телефоном:(032) 261 20 40.